Il capo dei capi

Il capo dei capi

Oct. 25, 2007
Vota juaj: 0
10 1 vote

Krijuesi

Aktoret

Video trailer

Fotot

Përshkrimi

Il Capo dei Capi është një prej gjashtë pjesë miniseries italiane e cila debutuar në Canale 5 në mes të tetorit dhe nëntorit të vitit 2007. Ajo tregon historinë e Salvatore Riina, alias Toto u Curtu, një bos mafioz nga Corleone, Sicili. Riina është luajtur nga aktori Palermo-lindur, Claudio Gioè, dhe seri u drejtua nga Alexis Sweet dhe Enzo Monteleone. Filmi është frymëzuar nga libri eponymous hetim-i Giuseppe D’Avanzo dhe Attilio Bolzoni. Seriali u transmetua në Mbretërinë e Bashkuar në pranverë të vitit 2013 në kanalin e Sky Arteve, retitled Corleone dhe ndarë në 12 episode një orë.

Titulli origjinal Il capo dei capi
Firt air date Oct. 25, 2007
Last air date Nov. 29, 2007
Sezonat 1
Episodat 6
Status Ended

Sezonat dhe Episodat

1 Sezona 1 Oct. 25, 2007

Filma të ngjashëm